03. Huiskamer Werk 1

Linda Kampman

De Huiskamer van Twente

Inhoudsopgave

  1. De Huiskamer van Twente – Waar mensen en momenten samenkomen
  2. Een plek voor iedereen
  3. Harmonie met mens en natuur
  4. Een ontspannen beleving voor iedere bezoeker
  5. Persoonlijke service en aandacht

De Huiskamer van Twente – Waar mensen en momenten samenkomen

Bij Hotel ’t Kruisselt draait alles om mensen. Onze visie is helder: wij willen meer doen dan enkel een verblijf aanbieden. Wij willen een plek creëren waar eenzaamheid geen ruimte krijgt en verbinding vanzelf ontstaat. In de hectiek van het dagelijks leven, biedt ’t Kruisselt een oase van rust en harmonie, waar oprechte aandacht en kleine geluksmomenten centraal staan. Niet alleen voor onze hotelgasten, maar ook voor bezoekers uit de regio en onze golfleden. Iedereen kan hier genieten van warmte, gezelligheid en persoonlijke aandacht.

 

Een plek voor iedereen

De Huiskamer van Twente is een gezellige ontmoetingsplek waar gasten uit alle hoeken samenkomen. Of u nu hotelgast bent, een bezoeker uit de regio, of een van onze golfleden, de Huiskamer biedt ruimte voor ontspanning én productiviteit. U kunt hier genieten van een kopje koffie en een goed gesprek, maar ook rustig werken met uw laptop in een ontspannen sfeer. Dankzij de comfortabele omgeving en gratis Wi-Fi is het de perfecte plek om even te focussen of uw dag op een rustige manier door te brengen. Hier staat de mens centraal, met aandacht voor verbinding, gastvrijheid en flexibiliteit.

Harmonie met mens en natuur

Bij ’t Kruisselt hechten we niet alleen waarde aan persoonlijke aandacht, maar ook aan duurzaamheid. Met oog voor de natuur streven we naar een steeds duurzamere bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen, zonder in te boeten op comfort of kwaliteit. Zo kunt u zorgeloos genieten in een omgeving die respect heeft voor mens en milieu.

Een ontspannen beleving voor iedere bezoeker03. Huiskamer Borrel 3

Wij zorgen ervoor dat u volledig kunt ontspannen, of u nu bij ons verblijft, een bezoeker uit de regio bent, of na een ronde golf even wilt bijkomen. In de Huiskamer van Twente nemen we al uw zorgen uit handen, zodat u kunt opladen in een warme, gastvrije omgeving. Naast de ontspannen sfeer bieden we ook een uitgebreide lunch- en borrelkaart met heerlijke gerechten en veel keuze. Geniet van smaakvolle, lokale gerechten of een lekker hapje bij de borrel, perfect voor een gezellige middag of avond. Bij ons vindt u altijd iets wat bij u past!

Persoonlijke service en aandacht

Bij Hotel ’t Kruisselt wordt u altijd gezien. Onze professionele, mensgerichte medewerkers staan voor u klaar, luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat uw verblijf of bezoek bij ons een buitengewone ervaring wordt. U bent onze prioriteit, en we streven ernaar om uw tijd bij ons zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk te maken.

Wanneer mogen we u verwelkomen?

Of u nu hotelgast, regionale bezoeker of golfspeler bent – in de Huiskamer van Twente voelt iedereen zich welkom. Kom binnen, geniet van de ontspannen sfeer en ervaar zelf de Twentse gastvrijheid. Wij kijken ernaar uit om u te ontzorgen, te inspireren en te laten genieten van elk moment bij ’t Kruisselt.

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen