Kopie Van Kopie Van Kopie Van Kopie Van Kopie Van Neutral Elegant Family Photo Happy Easter Postcard (31)

Linda Kampman

Wild & Wijn Matinee

Inhoudsopgave

    Wild & Wijn Matinée – Zondag 17 november 2024

    Bij Hotel ’t Kruisselt creëren we niet alleen een glimlach op uw gezicht en zorgen we ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen in een gezellige sfeer, maar we nemen u ook graag mee om een culinaire reis. Daarom nodigen we u uit voor een bijzondere culinaire ervaring: de Wild & Wijn Matinée op zondag 17 november 2024.

    Vanaf 15.00 uur verwelkomen wij u met een heerlijk aperitief en een verfijnde amuse, waarna u kunt genieten van een exclusief 4-gangen wildmenu, perfect gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen. De wijnen die geserveerd worden komen uit vijf verschillende landen. Deze middag wordt begeleid door onze wijnkenner Bert ten Vergert van Twentsch Wijnhuis. Chef Brian en zijn team nemen u graag mee op een smaakvolle reis door het najaar. Diverse fantastische wildgerechten passeren de revue deze middag. Nicole staat die dag klaar als uw gastvrouw en organisator om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

    Bij ons draait het om meer dan alleen eten en drinken; ons doel is om u een buitengewone beleving te bieden. We willen dat u geniet van de rust, natuurlijke gastvrijheid en verrassend goed eten, samen met gelijkgestemde gasten. Daarom hebben we gekozen voor een middag/avondprogramma in een ontspannen, bourgondische Twentse sfeer. U zult met diverse andere gasten aan tafel plaatsnemen. Onze professionele en mensgerichte medewerkers staan de gehele middag voor u klaar, zodat u zich nergens druk over hoeft te maken en volop kunt genieten.

    Menu

    • Amuse: Lolly van paté met cranberries, ruby chocolade en a touch of gold – Pro Cava Brut Rosé, Spanje
    • Voorgerecht: Klassieke wildbouillon met verse kruiden – Kolkmann Burgunder vom Löss, Oostenrijk
    • Tussengerecht: Panna cotta van rode biet, wildzwijnsham, frisee, stroop van aceto – Le Jade Pays d’Oc Viognier, Frankrijk
    • Hoofdgerecht: Hertensukade met vlierbessensaus, hete bliksem en schorseneer – Stefano Accordini Valpolicella Superiore, Italië
    • Dessert: Bavarois van kastanje, hazelnoot crumble, tonkaboon cookie dough ijs – Badsberg Breedekloof Hanepoot Jerepigo, Zuid-Afrika

    Prijs: €89,- per persoon inclusief het volledige 4-gangen wildmenu plus amuse, wijnen, tafelwater en koffie na afloop. Toeslag op halfpensionarrangement: €59,- per persoon.

    Na deze heerlijke middag overnachten! Dat kan voor slechts €59,50 per persoon
    Kom helemaal tot rust in Hotel ’t Kruisselt en verleng uw culinaire middag met een ontspannen overnachting. Deze aanbieding is inclusief een uitgebreid ontbijt, (u verblijft op basis van de best beschikbare kamer) zodat u kunt genieten van maximale rust.

    Reserveer nu via 0541-551 567 of mail naar info@kruisselt.nl. Wij kijken ernaar uit om u een onvergetelijke middag vol culinaire verwennerij te bieden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, en we hopen dat u na afloop vol nieuwe ervaringen en met een glimlach naar huis gaat. Wanneer mogen we u begroeten bij onze Wild & Wijn Matinée?

     

    2024 Wild & Wijn Matinee

    Terug naar overzicht

    01b. Welkom Nicole

    Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

    Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

    Neem contact op

    Wil je dit artikel delen?

    Gerelateerde artikelen

    Blog
    03. Huiskamer Werk 1
    Blog
    Herfst Cozy

    Herfst in Twente

    28 september 2024

    Lees Blog

    Ffv 9126

    Ontvang (per post) onze brochure

    We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

    Brochure aanvragen